Als NIFA Technologies, uw trouwe partner voor het leveren van producten in humane sector, blijven wij ons inzetten voor de hoogste kwaliteit.

De producten van Cryo Bio Systems zijn MDR-gecertificeerd en voldoen aan de strengste normen binnen de humane sector. Het MDR- certificaat kunt u inzien en downloaden via onderstaande links.

Met plezier stellen wij onze collega specialist van Cryo Bio System (CBS) aan u voor. Mrs. Diletta Meli is sinds april werkzaam bij CBS als Sales Area Specialist. Ze is verantwoordelijk voor sales en advies in de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle aanvulling zal zijn voor u als klant bij NIFA Technologies.

Biografie Diletta Meli

Diletta studeerde aan de Universiteit van Bologna in Italië Economie en International Business en specialiseerde zich daarna in het beheren van distributeur-/ franchisenetwerken. Ze werkte daarna tien jaar als International Business Developer en de laatste vier jaar als Sales Director.

Klantbezoeken CBS

Om onze samenwerking verder te versterken zal Diletta onze klanten bezoeken om kennis te maken, maar ook om eventuele producten en diensten persoonlijk toe te lichten. Een goede kennisoverdracht over het inzetten én het gebruik van producten staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u interesse in een afspraak, producten of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op via info@nifa.nl of telefonisch 058 212 3279.

MDR – Begeleidende brief
MDR – Certificaat

« Terug naar nieuwsoverzicht