Maak kennis met de nieuwe KM Supera scheermachine, perfect voor zowel het volledig scheren van paarden met een makkelijke vacht als voor detailwerk en het deels scheren van dikkere vachten.

Deze snoerloze machine biedt totale bewegingsvrijheid. Met zijn krachtige motor is het scheren snel en moeiteloos, terwijl het fluisterstille geluid van slechts 68 dB voor een rustige ervaring zorgt bij het paard. Dankzij het ergonomische en goed gebalanceerde ontwerp ligt de machine comfortabel in de hand.

Een handige innovatie is het gepatenteerde LOCKGUARD-systeem, dat voorkomt dat de snijmesdrager ongewenst inklapt. Hierdoor kunt u de messen in een handomdraai schoonmaken of verwisselen. De KM Supera wordt geleverd met twee wisselaccu’s, die elk maar liefst 180 minuten scheren mogelijk maken. Een led-indicator toont het batterijpercentage, en een accu is in slechts 100 minuten volledig opgeladen.

De geüpgradede, borstelloze motor met Constant Speed Control past automatisch de snelheid aan, zodat zelfs de dikste vachten geen probleem vormen. Ondanks zijn kracht weegt de machine slechts 380 gram en heeft een elegant en functioneel design.

De KM Supera wordt geleverd met een duurzaam precisie 1,5 mm (#10) Prime-serie mes van hoogwaardig materiaal voor een professionele afwerking. Daarnaast is er een volledig wisselbaar messen assortiment verkrijgbaar. U kunt de machine veilig opbergen in de meegeleverde softshell case.

Info & bestellen

« Terug naar nieuwsoverzicht