Onze handige CFM (Colour Flow Mapping) Doppler biedt u de mogelijkheid om vruchtbaarheidsonderzoek bij rundvee nog verder te optimaliseren!

Met de CFM Doppler wordt de bloedstroming door middel van kleuren gevisualiseerd. Deze doppler combineert kleurenvisualisatie met de standaard echografie van bloedvaten om de snelheid en richting van het bloed weer te geven.

Door gebruik van deze Doppler kunt u…

  • vascularisatie van follikels en het corpus luteum monitoren;
  • niet-drachtige diagnose bepalen vanaf 18 dagen na de dekking / kunstmatige inseminatie en
  • levensvatbaarheid foetus bepalen in verschillende dracht stadia.

Voordelen

  • Vroegtijdige negatieve drachtdiagnose voor optimalisatie van tijdsduur start nieuwe cyclus.
  • Reduceren van verliesdagen met economisch voordeel voor de veehouder.
  • Optimaliseren van vruchtbaarheidsonderzoek bij rundvee.

De CFM Doppler is ontworpen met de baarmoeder van runderen in gedachten. Bloed in de baarmoeder circuleert niet zo snel als in andere delen van het lichaam en vereist andere beeldvormingstechnieken, instellingen en scannermogelijkheden voor nauwkeurigheid. Deze Doppler is beschikbaar in de vorm van een Lifetime Licentie en is een add-on functie, exclusief voor de Easi-Scan:Go in combinatie met een Wireless colour BUG of via de IMV Go Scan App.

Advies, vragen of een demo?

Bent u geïnteresseerd in de CFM Doppler? Neem dan contact op met onze collega Linda via linda@nifa.nl of telefonisch +31645950771. Ze staat ut graag te woord of komt bij u langs om haar expertise met u te delen. Ze heeft alle kennis en kunde in huis om u te adviseren.

« Terug naar nieuwsoverzicht